Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - какво е кьорунг

какво е кьорунг

Изложби и други мероприятия - кога, къде . Общо взето всичко свързано с тях ;)

Мнения: 18
Регистриран на: Вто Мар 16, 2010 8:51 pm
МнениеПубликувано на: Вто Юли 05, 2011 2:14 pm
какво е кьорунг и няма ли подходяща дума на български??
Цитат
Аватар
Мнения: 384
Регистриран на: Пон Мар 24, 2008 11:58 am
Местоположение: ГАБРОВО
МнениеПубликувано на: Вто Юли 05, 2011 7:20 pm
Изпит за селекционна годност
Развъдник за Немско Овчарско Куче "von ROZZEN"http://vonrozzen.com/
Цитат

Мнения: 18
Регистриран на: Вто Мар 16, 2010 8:51 pm
МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 8:45 am
Исках по скоро да попитам какво трябва да знае кучето и през какви етапи преминава изпита понеже кучето ми е на 1.5 години и не сме участвали още в такива събития????
Цитат
Аватар
Site Admin
Мнения: 785
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 3:08 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 9:38 am
Това е част от изпита

http://nemskaovcharka.com

http://bsv.bg
Цитат
Аватар
Мнения: 496
Регистриран на: Чет Мар 05, 2009 11:38 pm
Местоположение: Казанлък
МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 12:49 pm
Не, че не можем да отговорим тези които се занимаваме повечко време с НОК но мисля че имаме отговорник по развъждане и би било редно отговора да е негов.Но той УС си малчи по принцип. :-/
Цитат
Аватар
Мнения: 50
Регистриран на: Вто Окт 27, 2009 9:53 pm
Местоположение: Пазарджик
МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2011 9:55 pm
Да наистина бях решил да си замълча пред глупостите ,които пишете по темата и то за жалост от хора „отдавна занимаващи“ се с НОК,но наистина не ми се иска да мълча пред невежеството им!
Често казано не съм очаквал хора като Вас да опишат по такъв отчайващ начин „Кьорунга“,тъжна картинка!
Да драги „cvedar“ до тук написаното от твоите съфорумци няма нищо общо с истината,защото думичката „Kьорунг“ преведено на български не означава Изпит за селекционна годност или други глупости подкрепени от публикуваното видео за по-голяма достоверност,а „Експертна оценка“!Даваща право на кучето да създава Чистопородно потомство!
Наистина клипа е страхотен направен от още един „мълчалив безделник“ ,като мен! Той красноречиво показва ЕДНО от условията кучето да се яви на въпросния Кьорунг!
Много е тъжно да не споменавам по-силна дума,че хора имащи претенции да „поведат“ тази Организация(На къде ли?) са дотакава степен на „Вие“ с толкова важни неща,като тези!
Повече за думичката „Кьорунг“ cvedar,пък и не само ти можете да прочетете в направените пак от нас „бездейстанщите и тн.“ Отговорници и УС неща наречени Правилници,които можеш да намериш в този сайт!Разбира се ако вече не са заличени от него,защото напоследък ми се струва,че това не е сайта на ОНОК,а място за публикации на лични интереси!
Поздрави М.Василев
Цитат

Мнения: 18
Регистриран на: Вто Мар 16, 2010 8:51 pm
МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 6:28 am
Аз се интересувам само от неща свързани с кучетата а не от вашите глупави разправии както вътрешни така и с разни каменовци.
Цитат

Мнения: 18
Регистриран на: Вто Мар 16, 2010 8:51 pm
МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 6:30 am
Все пак благодаря за отговорите които получих и в мен се затвърди усещането че не трябва да ставам член на ОНОК и да ставам свидетел на препирните ви
Цитат
Аватар
Мнения: 1594
Регистриран на: Вто Дек 01, 2009 5:50 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 11:40 am
cvedar написа:Все пак благодаря за отговорите които получих и в мен се затвърди усещането че не трябва да ставам член на ОНОК и да ставам свидетел на препирните ви

Цведар, за това се борим, за отстояване интересите на бъдещите собственици на малки НОК, на първо място, за спазването на общоприети правила от страна на развъдчиците от една страна и за защитаване интересите на развъдчиците и членовете от друга, когато става въпрос за проблеми с други организации, некоректни развъдчици и т.н. Идеята е, за спокойна и приятна атмосфера и обстановка, в която да се чувстват комфортно и добре и обикновенния любител на НОК и съвестния развъдчик. Просто трябва и сме на път да се справим със ситуацията, в която г-н предцедателя е завзел цялата власт в ОНОК, не само, че не уважава членовете и развъдциците и си позволи да обижда и крещи, да си наема охрана с парите на организацията и най - грозното, да потъпква грубо волята и решението на редовно Общо Събрание и да не спазва взетите решения със смазващо мнозинство на редовно ОС. Ако те интересува, има много информация в раздела за ОНОК. Нека не оспамваме темата за кьорунга.
http://www.working-dog.eu/dogs-details/ ... 20Me%20CS/
http://www.max-eng.com/frameset_bg.htm
"Старанието в работата е единственият критерий за красота" - Max von Stephanitz
Цитат

Мнения: 18
Регистриран на: Вто Мар 16, 2010 8:51 pm
МнениеПубликувано на: Чет Юли 07, 2011 1:37 pm
Добре де нали имаше събрание на 16.04 и не е ли срамота да има само една изложба за цяла година .Не искам да оспамвам темата а просто исках да си заведа кучето и за това зададох елементарен въпрос.Не съм толкова навътре в нещата за да знам кой е председател и какви ги върши но ако всички смятат че е редно да си ходи не виждам пречки.
Какво пречи любителите на тази порода просто да се съберем да си разходим кучетата да пием по бира и утре като се видим на улицата да се поздравим а не да се замерваме с тухли четворки????????
Цитат
Следваща

Назад към ИЗЛОЖБИ И ДРУГИ МЕРОПРИЯТИЯ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron