Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - Моля за помощ ! ! ! Рекс има дирофилариоза !

Моля за помощ ! ! ! Рекс има дирофилариоза !

Тук можете да пишете за всичко ,което не е свързано с Немското Овчарско Куче

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!

Мнения: 2
Регистриран на: Пет Мар 31, 2017 8:28 am
МнениеПубликувано на: Пет Мар 31, 2017 8:49 am
Здравейте, нов съм във форума. накратко за моя верен Рекс .кучето е на 4 години немска овчарка (Жандармерист),тежи 40 килограма и вчера го изследвахме за дирофилария. Теста се оказа положителен,1-ви стадий (тоест микрофиларии в кръвта .дробовете и сърцето са чисти ,иследванията са перфектни)евентуално заразяване миналото лято.Далеч съм от мисълта просто да от оставя да умре от тези коварни гадове в кръвта му.започвам лечение с доксициклин и преднизолон,но следващата фаза е Иммицид ,който е труден за намиране и скъп в България.Молбата ми е ако някой има информация къде в Гърция или Турция да го намеря да се свърже с мен на лични. Моля също ако някой по някаква случайност има клетка за такъв немец (около 40 кг) и иска да помогне ,да се уговорим за наем или да я закупя ,защото по време на лечението кучето ми трябва да е обездвижено заради опастостта от отпускане на тромб, причинен от убити паразити в кръвообращението и от там фатален край.... За мен няма значение до кой град ще пътувам или колко пари ще дам,кучето ми е като дете и ще направя всичко възможно да го излекувам дори и с риска да умре по време на лечението.Наскоро загубих черен ариец поради същото заболяване но в напреднал 4-ти стадий (неспасяем) 10 години ми беше верен ,това куче няма да го оставя особено когато знам, че има такова заболяване и знам че мога да помогна .Затова ВИ МОЛЯ за помощ ! ! !
Прикачени файлове
192759248.jpg
192759248.jpg (63.01 KiB) Прегледано 1162 пъти
Цитат

Назад към МИШ-МАШ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта

cron