Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - Подарявам немска овчарка

Подарявам немска овчарка

Тук можете да пишете за всичко ,което не е свързано с Немското Овчарско Куче

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!

Мнения: 1
Регистриран на: Пон Юли 11, 2016 6:13 pm
МнениеПубликувано на: Пон Юли 11, 2016 6:20 pm
Здравейте,

регистрирах се във форума с надеждата, че тук мога да намеря стопанин, който да се грижи за кучето ми с любов. Накратко историята е следната: Майка ми, която живее сама в Еленският Балкан винаги е имала за другар немска овчарка. Преди три години, семейството и решихме да и подарим бебе немска овчарка, тъй като това което имаше беше на 14 години и вече не виждаше и не чуваше. А и по- леко да свикне с очакваната загуба. За съжаление не преценихме факта, че и тя вече е на възраст и не е в състояние да го възпита и да издържи на натоварването с него. Та, резултата е - необучено, но хубаво куче. Грехота е да го похабяваме така. Моля за съвет и помощ
Цитат
Аватар
Мнения: 496
Регистриран на: Чет Мар 05, 2009 11:38 pm
Местоположение: Казанлък
МнениеПубликувано на: Пон Юли 18, 2016 10:10 am
Вариант да го пратите на обучение обсъждан ли е?
Цитат

Назад към МИШ-МАШ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта