Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - Казеинов протеин, аминокиселини за мускулна маса на кучето.

Казеинов протеин, аминокиселини за мускулна маса на кучето.

Тук можете да пишете за всичко ,което не е свързано с Немското Овчарско Куче

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!

Мнения: 1
Регистриран на: Нед Авг 04, 2013 5:55 pm
МнениеПубликувано на: Нед Авг 04, 2013 6:06 pm
Казеинов протеин, извлечен от обезмаслвено мляко, жълт прахообразен кристал с белтъчно съдържание 90 % неовкусен, произв.
МЕГГЛЕ, цена 20 лв./кг. и куруиерски.
За въстановяване мускулната активност на кучето след интензивно движение по една супена лъжица протеин два пъти на ден в храната.

Цистеин хидрохлорид /аминокиселина/ - изгражда структурата на козината, епидермиса на кожата и хрущялни тъкани.
За гъста и лъскава козина по 1- 2 гр. на ден в храната на кучето.
Цена: 500 гр. - 40 лв. и куриерски.

Допълнителна инфирмация и фотис на уеб: www.proteini.alle.bg
За контакт 0876265091.
Цитат

Назад към МИШ-МАШ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron