Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - Тинтири минтири - шменти капели.

Тинтири минтири - шменти капели.

Тук можете да пишете за всичко ,което не е свързано с Немското Овчарско Куче

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!
Аватар
Мнения: 539
Регистриран на: Сря Ное 19, 2008 10:45 am
МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 8:03 pm
guergo написа:Карлосе, аз изказвам собствената си гледна точка, както и мнението на човек, който има преки впечатления от кучето - Ханс от АлпинК9, човек изключително близък до Новотни и с големи познания за породата. Що се отнася до първия собственик на кучето, според Ханс, тогава е бил неопитен и неспособен да се справи с кучето и тежкия му характер, за това и го е продал..


guergo, аз също се оповавам на мнението на холандеца, който също е близък на г-н Новотни и има женска от Жиркова двора.

10.jpg
10.jpg (136.61 KiB) Прегледано 2950 пъти


Неговото мнение за Бобан е, че е прекалено тежък и муден...Изпрати ми и клипове да се уверя в това.А повярвай ми, човека е доста напред с материала. ;-)

guergo написа:Може да злобееш колкото си искаш.

:-D Не мога да разбера защо си мислиш че злобея.... :-?

guergo написа:P.S. Нищо не сме видели все още от теб и твоите кучета, така че ти винаги ще си останеш само с приказките и нищо на дела. :victory:


guergo, ти не се тревожи за моите кучета...гледай твоето да не излeзе от стандарта за височина при холката....
Казвал съм го и преди и сега ще го повторя... моите кучета с нищо не са подобри от другите работни овчарки...Това, което съм търсил като характер, структура и ръст съм го намерил.
"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz
1864-1936

http://www.working-dog.eu/dogs-details/518838/..CS/

Мнения: 399
Регистриран на: Вто Мар 18, 2008 8:33 pm
МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 8:43 pm
Кучето-Bont Jipo-Me е още младо,само на 1г. и 3м. Според мен е отлично подготвен да се яви на ВН и да го издържи с МНОООООООООООГО голяма преднина от останалите кучета.А собственика на кучето работи здраво с него и едва ли ще се оправдава,че е на" работа" или "сменя керемиди" ;) и затова не може да го яви по мероприятия. :10x:
Много интересно ,като задавате подобни въпроси вашите кучета какво са постигнали. :-E
Може да не ми отговаряте аз знам,че са постигнали едно голямо НИЩООООООООО ,независимо ,че са на три и повече години. ;) Зная също,че вината не е в кучетата,и ако неволно съм ги обидил им си извинявам. :10x:
П.с.
На снимката е Bont Jipo-Me едно красиво и работливо куче с невероятен характер.Рядко срещана комбинация по нашите географски ширини :good:
Прикачени файлове
IMG_3750a.jpg
(82.64 KiB) 1036 пъти
http://www.working-dog.eu/dogs-details/ ... oubenky-CS" onclick="window.open(this.href);return false;
htt
Аватар
Мнения: 358
Регистриран на: Съб Мар 07, 2009 11:33 pm
МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 9:47 pm
vonpav едно е да искаш друго е да можеш а трето и четвърто е да знаеш как да го направиш.Да те попитам кои са останалите кучета пред които ще издържи с голяма преднина BH. :haha: :-E
Аватар
Мнения: 539
Регистриран на: Сря Ное 19, 2008 10:45 am
МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 10:10 pm
vonpav написа:Кучето-Bont Jipo-Me е още младо,само на 1г. и 3м.


vonpav, това трябва най-много да те притеснява, защото сте под шапката на WUSV,а правилата за ръст трябва да се спазват :arrow: или греша :-/ ....По думите на guergo, Бонт в момента е 66 см височина при холката и тежи 45 кг, а аз никога не съм му казвал да взима най-едрото, с най-голяма глава и най-тежкото куче в кучилото.
А да те питам между другото от Дон от Драгалевци и от Бонт, кое е по-високото куче в холката... :-/
vonpav написа:Според мен е отлично подготвен да се яви на ВН и да го издържи с МНОООООООООООГО голяма преднина от останалите кучета.А собственика на кучето работи здраво с него и едва ли ще се оправдава,че е на" работа" или "сменя керемиди" ;) и затова не може да го яви по мероприятия. :10x:


Браво :appl:. Нямам нищо против спорта при кучетата и "дресурата" ;-) Кой каквото го влече, това да прави...Аз съм за свободата да избираш, а не да ти се налага...

vonpav написа:Много интересно ,като задавате подобни въпроси вашите кучета какво са постигнали. :-E
Може да не ми отговаряте аз знам,че са постигнали едно голямо НИЩООООООООО ,независимо ,че са на три и повече години. ;) Зная също,че вината не е в кучетата,и ако неволно съм ги обидил им си извинявам. :10x:


vonpav, нищо е постигнал човек, който се занимава със спорт и "дресура" ;-) примерно и не си е взел изпита, на който се е явил ;-).... Има хора, които не се интересуват от спорт и работят друго с кучетата си...това не значи, че не правят нищо...

П.С. Ако неволно съм обидил някого, моля да бъда извинен.
"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz
1864-1936

http://www.working-dog.eu/dogs-details/518838/..CS/
Аватар
Мнения: 539
Регистриран на: Сря Ное 19, 2008 10:45 am
МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 10:56 pm
hgh написа:.......Да те попитам кои са останалите кучета пред които ще издържи с голяма преднина BH. :haha: :-E


Може би пред някой голдън ретривър... :-/ :-?
"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz
1864-1936

http://www.working-dog.eu/dogs-details/518838/..CS/
Аватар
Site Admin
Мнения: 785
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 3:08 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 11:07 pm
Незнам защо , но си мисля ,че е крайно време доста хора да си променят начина на мислене !

Вместо да се разтоварваме с кучетата от ежедневните простотии и незгоди , постоянно се търсят причини и начини да се самоизяждаме едни други . Вместо да има тръпка на спортен дух , уважение , коректност , доблест , подкрепа , приятелство има постоянни интриги , нападки , оплюване и злоба !

После се чудим , защо всичко е толкова объркано ,отвратително, гнусно и лайняно !

Ако ние хората не променим нещата и отношенията си помежду си в името на породата , няма кой друг!

П.С. Ако на някой няма какво да прави в този форум , нека не го прави тук!
http://nemskaovcharka.com

http://bsv.bg
Аватар
Мнения: 1594
Регистриран на: Вто Дек 01, 2009 5:50 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 11:28 pm
Ееех, Боже, колко мъка има на този свят, Боже! :nooo:

P.S. Не ми пука изобщо, за мнението на "капацитети" като HGH или пък Карлос, което имат за моето куче, при това дори без да са го виждали как работи и как се движи. :nooo:
Интересува ме, мнението на хора, като Николай Василев, Иржи Новотни, Божидар Балтов, Росен Димитров.. :good:
;-) :victory:
http://www.working-dog.eu/dogs-details/ ... 20Me%20CS/
http://www.max-eng.com/frameset_bg.htm
"Старанието в работата е единственият критерий за красота" - Max von Stephanitz

Мнения: 7
Регистриран на: Сря Окт 20, 2010 9:47 pm
МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2011 11:54 pm
Хора, честно ви казвам, направо тръпки ме побиват, когато чета всички тези дивотии.... Аз съм човек, който донякъде следи нещата косвено, но недоумявам що за проблеми и разпри има тука. Всичко опира до някакви сантиметри и ъгли, обърнали сте кучкарството в математика и съвсем забравяте за основното - любовта към домашния любимец... Явно за част от вас това е просто бизнес и мерило за това кой е по-голям и на кой му е по-по най... кучето... Имате ли представа отстрани как изглежда всичко това? Понякога ми иде да се спукам от смях! Когато искате да обидите някой, казвате, че кучето му е грозно... :-E Да знаете, нищо прекалено не е на хубаво! Тук във форума има доста деструктивно мислещи екземпляри, а така трудно ще постигнете резултати на ниво организация! Освен това някои от вас зад монитора са много смели и директни, а иначе на живо са доста лицемерни! Да не конкретизирам! И все пак това не е съвсем характерно за мъже, струва ми се!
На мен Бонт много си ми харесва, на черното бяло няма как да кажеш.
Bont Jipo-Me.jpg
(507.97 KiB) 984 пъти

А все пак темата е за кучетата, които ни харесват, а не за тези, които не ни харесват, нали, момчета? Така че който не харесва Бонт, да си намери друга тема, а най - добре да си трае :-D
Това последното беше шега, пояснявам за неразбралите :blink:
Искам да кажа, моля ви, успокойте се, замислете се малко и си отговорете на въпроса дали тук не се избиват комплекси!
Аватар
Мнения: 358
Регистриран на: Съб Мар 07, 2009 11:33 pm
МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 12:16 am
guergo мен неме интересува да чета щуротии за твоито куче нито това колко красив и умен орел с ориз бил Бонд и каква голяма и празна глава имал . Все пак скомноста краси човека Остави резултатите да говорят за това колко красив и работен е Бонд,защото всичко останало са безпочвени думи .И ако постигнеш нещо ,само тогава ще получиш :appl: а за сега :haha: :haha: :haha:
Аватар
Мнения: 145
Регистриран на: Вто Сеп 15, 2009 4:30 am
МнениеПубликувано на: Сря Май 04, 2011 12:20 am
Bonita Докато хората не разберат,че не е важно да направиш идеално куче(защото такова няма) а е важно да обичаш кучето си и това да си с него сред хора които също изпитват удоволствие да са с любимците си,все ще е така.
Еи тия двамката дето се карат са готини момчета и се чудя какво толкова делят и се карат като единия иска от кучето си едно а другия съвсем друго.Нямат никакви допирни точки ма на :-)
Every man dies,not every man really lives.
Следваща

Назад към МИШ-МАШ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron