Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - Сагата продължава ...

Сагата продължава ...

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!
Аватар
Site Admin
Мнения: 785
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 3:08 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Сря Мар 09, 2011 12:14 pm
Dear Mr. Dintschev,

We received an application for the release of a SV judge from "Bulgarian
Republican Federation of Cynology", 99, Bulgarska morava str., office 1,
1303 Sofia (Bulgaria), Tel.: ++359 2 422 41 35, ++359 2 422 41 36, Fax:
++359 2 422 41 34, e-Mail:brfcynology@gmail.com for Mr. Dieter Oeser, LG17,
Qualification KM84, ZR90 to judge "CAC and CACIB All breed FCI show with
Körung" in Dimitrovgrad (Bulgaria) on Mar. 19./20. 2011

According to the normal procedure you have to be asked for your approval if

the event is only for German Shepherd Dogs (Körung).

Please let us know if you give us your consent.

( ) Yes ( ) No

Kind regards


Jennifer Wildmoser
--
Verein für Deutsche Schäferhunde (SV) e.V.
- Hauptgeschäftsstelle
-

----------------------------------------------------------------------------

ПРЕВОД

Уважаеми г-н Динчев,

Получихме молба за освобождаването на съдия SV от "Българска
Републиканска федерация по кинология ", 99, ул." Българска морава "., Офис 1,
1303 София (България), тел.:. + +359 2 422 41 35, + 359 2 422 41 36, факс:
+ 359 2 422 41 34, е-поща: brfcynology@gmail.com за г-н Dieter Oeser, LG17,
Квалификация KM84, ZR90 да съди "CAC и CACIB Всички породи FCI шоу с
Körung "в Димитровград (България) на 19./20 март 2011

Според нормалната процедура Вие трябва да бъдете помолен за одобрение, в

случай, че е само за немски овчарски кучета (Körung).

Моля да ни уведомите, ако ни дадете съгласие.

() Да () Не

Поздрави


Jennifer Wildmoser
-
Verein für Deutsche Schäferhunde (SV) e.V.
- Hauptgeschäftsstelle -


-----------------------------------------------------------------

Както е видно , опитите за измама продължават, като се канят съдии уж за CACIB, а се внушава, че е специализирана изложба за немски овчарки. Пред
WUSV се прави опит да се мине с номера покрай поканата за CACIB-а да мине и поканата за кьорунг. На германците пращат покана за изложба и
кьорунг в Димитровград, а в сайта си обявяват изложби в Стамболово и Димитровград.

bogoknews.jpg
(71.58 KiB) 1117 пъти


BRFKnews.jpg
(93.49 KiB) 1117 пътиПълна каша, с две думи - БРФК и БОГОК или по-точно - Камен Литов.
http://nemskaovcharka.com

http://bsv.bg
Цитат
Аватар
Мнения: 496
Регистриран на: Чет Мар 05, 2009 11:38 pm
Местоположение: Казанлък
МнениеПубликувано на: Сря Мар 09, 2011 3:12 pm
Опитите за измама и шикалкавене ще продължават докато ОНОК/ в лицето на председателя/ не обясни на WUSV за какво иде реч.Обяснението, че видите ли получаваме писма от тях за наше одобрение не вършат работа. Каква файда че с задна дата ще се обявят резултатите за невалидни, с писмо до нас. Широката публика няма да разбере за това, но ще е присъствала на изложба с тези съдии и ще остане с впечатлението, че всичко е наред. Болшинството от участниците няма да участват в по-престижни меробриятия и много му дреме, че резултатите от тази изложба не са признати в последствие, нали той си има оценачен лист с подпис от този престижен съдия. Не е ли малко късно на 8-9 март да ни питат за мероприятие провеждащо се след 10 дни. Дори и да им отговорим те ще успеят ли да се задвижат толкова бързо. Съмнявам се. Но ако знаеха и им беше обяснено за възможните шикалкавения може би щяха да са по експедетивни. Ако им беше обяснено, че имаме забрани от тази организация които противоречат на тяхно споразомение с FCI, дали щяха да са толкова толерантни. Дали нямаше да предупредят своите съдии да са внимателни да не бъдат въвлечени в измами. Отговора на председателя винаги е бил ''какво да им пишем и само да се излагаме''. Според мен, трябваше да са засипани с писма, за да разберат, че положението е сериозно.А тогава може би нямаше да имаме толкова главобилия с прословутия FCI номер.
Цитат

Мнения: 399
Регистриран на: Вто Мар 18, 2008 8:33 pm
МнениеПубликувано на: Сря Мар 09, 2011 7:14 pm
iulqn написа:Опитите за измама и шикалкавене ще продължават докато ОНОК/ в лицето на председателя/ не обясни на WUSV за какво иде реч.Обяснението, че видите ли получаваме писма от тях за наше одобрение не вършат работа. Каква файда че с задна дата ще се обявят резултатите за невалидни, с писмо до нас. Широката публика няма да разбере за това, но ще е присъствала на изложба с тези съдии и ще остане с впечатлението, че всичко е наред. Болшинството от участниците няма да участват в по-престижни меробриятия и много му дреме, че резултатите от тази изложба не са признати в последствие, нали той си има оценачен лист с подпис от този престижен съдия. Не е ли малко късно на 8-9 март да ни питат за мероприятие провеждащо се след 10 дни. Дори и да им отговорим те ще успеят ли да се задвижат толкова бързо. Съмнявам се. Но ако знаеха и им беше обяснено за възможните шикалкавения може би щяха да са по експедетивни. Ако им беше обяснено, че имаме забрани от тази организация които противоречат на тяхно споразомение с FCI, дали щяха да са толкова толерантни. Дали нямаше да предупредят своите съдии да са внимателни да не бъдат въвлечени в измами. Отговора на председателя винаги е бил ''какво да им пишем и само да се излагаме''. Според мен, трябваше да са засипани с писма, за да разберат, че положението е сериозно.А тогава може би нямаше да имаме толкова главобилия с прословутия FCI номер.

iulqn
Съгласен съм на 100% с твоя пост.Лошото е ,че в ОНОК никога не е имало лидер на място, който да милее за интересите на хората. Той си има свои интерси и свои цели които доста се разминават с нашите, а и какво ли го интересуват него "частните" ни ТАЛИБАНСКИ проблеми. Неговата цел е по възвищена.Той е ПРИОБРЕТАТЕЛ. :-E
http://www.working-dog.eu/dogs-details/ ... oubenky-CS" onclick="window.open(this.href);return false;
htt
Цитат

Мнения: 1008
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 8:57 am
Местоположение: Хасково
МнениеПубликувано на: Сря Мар 09, 2011 11:28 pm
Не ми се пишеше, но ще драсна няколко реда. Това писмо е поредното потвърждение, че камен въпреки всичко се опитва да уреди своите хора с качественни съдии. В случая не коментирам методите, а желанието и настойчивостта, така НЕприсъщи за нашия т. нар. водач.
Представете си само, ако енергията която пилее по организации с интереси несъвпадащи с нашите, енергията която пилее да съди тоз и онзи, изключва, или праща данъчни и напове на своите хора бе концентрирана в полза на интересите на организацията.
Не може, не е нормално от 20 години да обясняваш, че си в правото си, че всички законови лостове принадлежат на организацията ти, да поискаш и да получиш 5 годишен мандат и изрични правомощия, и в същото време да си позволиш лукса да пилееш време, да обезвериш и прокудиш не малка част от активните, мислещи и дейни хора на организацията.
В подобни случаи, няма много варианти. Единият е да се оттеглиш достойно, като дадеш шанс на някой друг, с ново мислене и подход да се опита да оправи батака който си забъркал, а другият е - този който сме наблюдавали неведнъж през годините. В името на собственото си его, с цената на проиграни комбинации и не толкова достойни действия да прогониш повече от половината организация снела доверието си. Да останеш без опозиция и да си продължиш по старому, с една шепа но послушни хорица.
Вече почти на всики ни е писнало от прекалено многото гръмки думи и обещания. Делата, делата ги няма...за съжаление!
Цитат
Аватар
Мнения: 2
Регистриран на: Пет Авг 07, 2009 7:03 pm
Местоположение: Бургас
МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 9:48 am
http://www.blitz.bg/news/article/115112

Сагата наистина продължава..
Цитат

Назад към ОНОК vs. БОГОК

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron