Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - Някой ще ми поясни ли?

Някой ще ми поясни ли?

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!

Мнения: 23
Регистриран на: Пет Окт 01, 2010 1:05 pm
МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 6:08 pm
vonmilenium, от цялата ти тирада възниква логичният въпрос - що не си остана при Камен Литов, след като ти харесва да те третират "мъжкарски" като безгласно добиче. Да те дои, стриже, побийва със сопата. Пък ти на края на деня бъди благодарен, ако благоволи да ти сложи шепа трици и не ти тегли ножа.
Някаква носталгия ли те гони по "райските" времена на мъжкарите Живков и Брежнев? От изписаното в една друга тема излиза, че отговорът е "ДА". Ти си знаеш защо.
Май нормалният ред за една организация, каквато е ОНОК - решенията да се вземат по уставен ред и след гласуване от легитимните и органи - не те устройва вече. Дали защото гласуването при вземане на решение ангажира гласувалият с вземане на позиция и носене на солидарна отговорност? Очевидно даваш предпочитание на едноличното тоталитарно управление при което "бащицата" коли и беси. Масата естествено не участва във вземането на решения, но... и не носи отговорност. Последното е удобно нали? Ако нещо не се получи, съвестта ти ще е чиста и винаги ще си сух за да преминеш в друг отбор. Тази позиция е характерна и за типичния нашенски кръчмарски политикан. Вечер на чашка със съседа плюе гневно ръководството, а на другата сутрин отново се превръща в раболепен послушко. И демонстративно ще брани пред "бащицата" статуквото.
Така управляват "мъжкарите" харемите си от кога свят светува. Удобно за "бащицата" щото никой не смее да го пита как си развява пояса. Удобно и за "жените" му щото са доволни от сигурността да имат кой да ги храни, пои и облича. Повече и не искат. Все пак свободата да избираш и да носиш отговорност за избора си не е за наложниците в харем.


В крайна сметка идва Общо събрание на ОНОК. Демократичият правов ред е разписал, че след като член на организация смята, че някой не го удволетворява, дава аргументи и факти пред събранието и търси отговорност. Ако пък се окаже, че няма доказателства за твърденията си тряба да е готов и да понесе цялата отговорност за изнасяне на клевета. Това е истински мъжката позиция.
Предлагам ти също след като твърдиш, че знаеш повече как трябва и нетрябва да се води ОНОК,да се кандидатираш за председател и да покажеш лично на дело. Естествено ако ти стиска да поемеш отговорността.


п.п. Винаги ми е било интересно дали пеперудите, които пърхат периодично от цвят на цвят, осъждат в предателства и интереси растенията, които не им пускат желаният вид нектар. :-/
Цитат

Мнения: 1008
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 8:57 am
Местоположение: Хасково
МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 7:19 pm
LGDogs,нали не мислиш, че бих взел насериозно думите на някой анонимник.
Аз винаги съм заставал както зад думите си, така и зад името си, без да имам каквито и да е причини да се срамувам от това.
Кой си ти за да ми държиш сметка?
-какво си сторил за тази организация?
-доказателства ли изнамери?
-спонсорира изложби ли?
-свидетелства ли?
..или какво?!
Винаги ме е учудвала смелостта на анонимника...тоз същия анонимник , умело маскиран зад ника си, и охотно даващ ли даващ съвети и констатации.
"Приятелю"..предизвиквам те!
Осветли се, и да видим..кой какъв е. Кой какво е сторил, и кой колко тежи.
Иначе, нали разбираш "друже"...нещо май не стоиш сериозно..нито с "доводите" си, нито с душевните си терзания :no: ..за които надявам се нямам вина.
А ако имам такава, извини ме...не е било умишленно, просто не съм те забелязал в калабалъка от безличници и анонимни невзрачници!
Цитат

Мнения: 1008
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 8:57 am
Местоположение: Хасково
МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 8:09 pm
LGDogs написа:vonmilenium, от цялата ти тирада възниква логичният въпрос - що не си .........


П.С.1
Друже каракачанино (Атила)...Седефчев ...НЕ така анонимно..и не с рогите! :no:

П.С.2
..венелине :victory: ..разочароваш ме :-D не е необходимо някой друг да пише твоите думи. Имаш си собствен ник, и можеш сам да си драснеш плювките...но така(инкогнито) май, по ти оттърва :victory:

Венко, венко..таз игра съм я играл друже...нима си забравил :-D
...мина времето когато и аз пусках твои постове, преработени в мой стил, в услуга на личните ти интереси, но в един друг форум ;)

----------

За всички които се чудят какво се случва :-? добавих двата послеслова към предният си пост.
Два послеслова които ще Ви осветлят за част от процесите, за методите и похватите на управление на организацията ни, и за начините на обработка на общественото мнение.
Не се чудете :-? тя цялата ни държавица се управлява по този начин...с подставени лица изговарящи и изписващи думички които някой друг им е изписал.
Нищо ново под слънцето..нали венелине!
Цитат

Мнения: 23
Регистриран на: Пет Окт 01, 2010 1:05 pm
МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 10:56 pm
"друже" vonmilenium, глупаво е да скачаш на тема анонимност, след като и ти(както всички тук) пишеш зад анонимен ник. И това е логично, след като в този форум няма изискване потребителите да пишат с реалните си имена. Така че не ми минавай с този номер.
Въобще не се крия. Познаваме се добре с админа и знам, че отдавна е видял от къде пиша и знае кой съм. Видно е и че ти знаеш. Пиша тук и сега щото дори мен ме е яд да ви гледам сеира дето разигравате за пред публиката. Защото ако искаше наистина да обсъждаш и решаваш вътрешен проблем има начини. И за да не питаш какви, ще ти подскажа - чети си устава.
Останалите ти инсинуации ще пропусна щото са прекалено плиткоумни.

Хайде сега хубаво да се концентрираме в същината на китката, която така старателно поливаш от известно време. Чета ви публично развятите размисли и страсти от известно време и се чудя на акъла на списващите. Очевидно се показва елементарно чувство за такт и екипност. За сметка на това се демонстрира показно как членове с мерак окалват имиджа на организацията си. Как се допуска някви лични отношения да се обличат в уж организационни претенции.
Гледащите ви отстрани определено не могат да ви се начудят. Противниците ви се радват на късмета, да наблюдават със скръстени ръце как опонента им се окалва, бламира и яде отвътре. Симпатизантите ви пък ги е яд за жалкият клюкарски начин по който допускате да си сваляте имиджа. От прочетеното до тук виждам, че ти имаш личен проект. По интересното е кого ще обслужва този личен проект. Отговора се съдържа в посланието, което излъчва сега организацията ви в резултат на личният ти проект. Ако това е съзнателно търсено от теб донякъде ти е простено, все пак преди годни сте били дружки с Литов и той пак би те прегърнал стига да му свършиш черната работа. Ако пък не се усещаш, че с ревовете ти из форума се опитваш да наливаш вода в разнебитената мелница богоците, жалко за теб. Имаш се за интелигентен човек.

Вижте, проблема си е вътрешен на ОНОК и само ОНОК може да го реши. Мястото за решаването му е Общото събрание. Не форума. Дано го осъзнаете. Пиша тук за да ви подскажа, че се излагате кифладжийски. Пък ваш пробелем е как ще го възприемете. Ако нещо ви светне и се замислите - добре. Надявам се да излезете като по-силна и сплотена организация след Общото събрание. Ако не успеете грижата си е ваша и ще е резултат от вашите действия.
Цитат

Мнения: 1008
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 8:57 am
Местоположение: Хасково
МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 11:26 pm
Това вече е друга работа. Виждаш ли как се променя стилът на писане когато човек излезе от анонимност :victory:
Първо искам да те попитам...след като се осветли, и прописа с твоите си думички:
-Откъде, и доколко ме познаваш за да се опитваш да ме охарактеризираш(в по предният си пост)?
----
Сега чети внимателно...малко история:
-Напуснах ОНОК след събранието в Димитровград 2001г. в знак на несъгласие с преврата срещу венелин(той може да го потвърди). Винаги съм стоял зад този човек, винаги съм го защитавал и съм спорил с половината организация, да обяснявам колко е читав.
Както виждаш безгрешни люде няма. И аз понякога бъркам в преценката си за хората..за съжаление.
Ти също..за камен литов - никога не сме били приятели, нито някога ще бъдем, а дали обслужвам неговите интереси...едва ли?
На едно от предните общи събрания бях заявил, че моят ангажимент с ОНОК приключва със свършека на делото. Бога ми, за таз съдебна сага много сили хвърлих, много врагове си навлякох..и за какво?
За да бъда предаден от човека на когото съм гласувал безпределно доверие.
Атила, аз не се притеснявам от публичността, няма за какво!
Нека хората от ОНОК, които въпреки всичко останаха и избраха трудния път да четат. Нека сами преценят кой крив и кой прав. Нека се размислят добре ....защо едни и същи несгоди се повтарят години наред....защо?
Аз нямам мой проект Атила. Надценяваш ме.Аз имам достойнството да попитам(не анонимно).
Имам себеуважението и желанието да не допусна лъжата и подмолната манипулация отново да задуши организацията.
Нямам желание нито за управленски постове, нито за кучкарска кариера.
Имам желание да видя амбицирани хора, гласуващи доверие, но и търсещи отговорност.
И не се притеснявам от публичността <----това го прочети още веднъж.
В преден пост написах, че от тук насетне само ще питам...и предпочитам да го правя тук...пред всички!
Има доста въпроси на които някой ни дължи отговор. Не на мен...аз съм наясно. Дължи го на хората, на членовете които за пореден път бяха предадени ...или най вероятно прОдадени!
Иначе нищо лично Атила.........спрямо никого!
Цитат

Мнения: 1008
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 8:57 am
Местоположение: Хасково
МнениеПубликувано на: Вто Яну 18, 2011 12:22 am
офтопик:
LGDogs написа: Познаваме се добре с админа и знам, че отдавна е видял от къде пиша и знае кой съм. Видно е и че ти знаеш.


...еххх, не се сдържах :-D
Атила, Админа в цялата история няма нищо общо :no: ..за другиму е славата :appl:
Ако те интересува кой и как те разкри и разобличи(за има, няма десетина минутки)...питай венелин ;) ...той знае най добре, защото моята инвестиция в добри гени :-D му е осигурила не една и две "секретни" информацийки :victory: ...безплатно ;) ...и още не ми е благодарил :-?
Сега, надявам се, ще ми разрешиш и аз да се похваля и поизхвърля малко :dance: ...само мъъъничко ...с гените които съм предал :ok:
"Добрите гени, не могат да бъдат спрени"....Атила :victory:
/ цитат на класика :ok: vonpav /

:-D
.......
Цитат

Мнения: 23
Регистриран на: Пет Окт 01, 2010 1:05 pm
МнениеПубликувано на: Вто Яну 18, 2011 1:14 am
Брех какъв литературен анализатор се извъди. Стила винаги ми е бил един и същ. Виж на хората срещу мен не винаги им оттърва.

Най-обичам хора, които твърдят, че с всичко са наясно.
Истината е, че се заблуждаваш за много неща. Е понякога само заблуждаваш околните. Схемата е изпитана - хвърляш в гърнето черпак истини и черпак лъжи и хоп - готова манджа. Оплютите да се обясняват че сестра им е негърка работеща на околовръстното. Най-смешното е, че си мислиш, че знаеш неща, които очевадно не знаеш и няма как да знаеш. Но проблема с казуса си е твой. Основно. А вече и на организацията в която членуваш. Нямам излишно време за да ти обяснявам подробности. Казах квото считам за нужно. Който от членовете на вашата организация ме е разбрал -разбрал.
Личният ти проект има начало и ще има край. Дано си доволен след края. Предполагам организацията като цяло ще е доволна.
А сапунката тук ти си я режисираш и ти основно си я играеш. Забавна е за някои. На моменти унизителна за екипа. Но пък много хора обичат да гледат сеир на чужд гръб. Само не се заблуждавай, че възклицанията на публиката са породени от възторг от качеството на сценария.
Оставям те да си я доиграеш.p.s. не се обяснявай гузно за неща за които не съм те питал. Помни, че добри гени има на много места. Важно е обаче за кво се употребяват. ;)

p.p.s. никое прасе не се е притеснило, че пръска околните докато публично си прави кеф в калта. за него е важно че е доволно от себе си.
Цитат

Мнения: 1008
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 8:57 am
Местоположение: Хасково
МнениеПубликувано на: Вто Яну 18, 2011 1:22 am
Раздразнение ли долавям...или само така ми се струва :-?
Ай сега ново пет. Ясно е, че не е приятно принудително да те измъкнат от анонимната хралупа, но се случва. Все ще го преживееш някак си. Вярвам в силата на твоя характер, да знаеш!
Но не ми е ясно защо така бързо се отказваш..."нямал излишно време да ни разяснява подробности"
Ами опитай се поне. Е виж, ако бе нещо свързано с едър рогат добитък, или със субсидийки за разни породи, или нещо за цоцкане от този род бих ти повярвал..вЕрвай ми...там сте специалисти...ама за НОК, и за ОНОК няма как да стане, защото с доста неща не си наясно.
..."друже" :victory:
-----
Забавляваш ме...добре, че си изпратихме гостите :appl:
Цитат
Аватар
Мнения: 1594
Регистриран на: Вто Дек 01, 2009 5:50 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Вто Яну 18, 2011 2:20 pm
vonmilenium написа:офтопик:
LGDogs написа: Познаваме се добре с админа и знам, че отдавна е видял от къде пиша и знае кой съм. Видно е и че ти знаеш.


...еххх, не се сдържах :-D
Атила, Админа в цялата история няма нищо общо :no: ..за другиму е славата :appl:
Ако те интересува кой и как те разкри и разобличи(за има, няма десетина минутки)...питай венелин ;) ...той знае най добре, защото моята инвестиция в добри гени :-D му е осигурила не една и две "секретни" информацийки :victory: ...безплатно ;) ...и още не ми е благодарил :-?
Сега, надявам се, ще ми разрешиш и аз да се похваля и поизхвърля малко :dance: ...само мъъъничко ...с гените които съм предал :ok:
"Добрите гени, не могат да бъдат спрени"....Атила :victory:
/ цитат на класика :ok: vonpav /

:-D
.......

Евгени, поздравления за чудесния син който имаш. Поздравленията са за Краси. Да ти е жив и здрав само ти пожелавам, той всичко останало си го има! :good:

P.S. Както обичам да казвам в един друг форум: Доброто ще победи! Това трябва да е ясно на всички! И съм сигурен, че ще победи!
http://www.working-dog.eu/dogs-details/ ... 20Me%20CS/
http://www.max-eng.com/frameset_bg.htm
"Старанието в работата е единственият критерий за красота" - Max von Stephanitz
Цитат
Предишна

Назад към ОНОК vs. БОГОК

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron