Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!
Аватар
Site Admin
Мнения: 785
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 3:08 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 7:19 pm
За наша радост изненадите подължават, днес се получи следното копие от писмо до БОГОК от г-н Клеменс Лукс, Генерален секретар на WUSV.

Sehr geehrte Damen und Herren,
wir nehmen Bezug auf unser Schreiben vom 25. Juli 2008.
Wir stellten fest, dass der letzte Absatz unseres Emails bezüglich Herrn Scheld falsch war. Am 07.06.2008 hat tatsächlich Herr Scheld gerichtet. Der Antrag wurde wie der letzte Antrag über die FCI gestellt.
Nachdem uns nunmehr der Katalog vorliegt, steht eindeutig fest, dass es sich bei dieser Veranstaltung um eine reine Schäferhund-Veranstaltung gehandelt hat. Die Freigabe erfolgte also unter falschen Voraussetzungen.
Des Weiteren konnten wir auch auf diesen Katalog das WUSV-Emblem und das Emblem des BSV feststellen, was ebenfalls wie im vorgenannten Schreiben einer Erklärung bedarf.
Auch hier gilt, dass die Ergebnisse vorläufig nicht anerkannt werden.

Mit freundlichen Grüßen

Clemens Lux
Generalsekretär der WUSV

В превод :

“Многоуважаеми дами и господа,

Относно наше писмо от 25 юли 2008.
Установихме, че последния абзац от нашия и-мейл относно господин Шелд беше погрешен. Господин Шелд беше фактически съдия на 07.06.2008.
Молбата беше представена, както последната чрез FCI. След като сега имаме наличен каталога, се установява еднозначно, че при тази изложба се касае за изложба на немски овчарски кучета. Разрешението следователно е получено при фалшиви предпоставки. Освен това на каталога установихме емблемата на WUSV и емблемата на BSV, за което при всеки случай е необходимо обяснение, както в упоменатото писмо. Резултатите няма да бъдат признати за сега.

С приятелски поздрави,
Клеменс Лукс, генерален секретар на WUSV”


Изводи :
1. Световният съюз (WUSV) недвусмислено заявява, че е бил измамен от г-н Литов и няма да признае резултатите от тази изложба. И това при условие, че още не сме изпратили нищо от материалите за далаверите на г-н Литов.
2. Въпреки дългогодишните ни опити да убедим г-н Литов да спре с далаверите и да не компрометира любителите на кучета от България, резултата е налице.Унизително дискредитиране на България пред нашите партньори от WUSV.
3. Тоталният срив обаче предстои. Издаването на фалшиви родословия, въпреки предупреждението,
http://nemskaovcharka.com

http://bsv.bg

Мнения: 1008
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 8:57 am
Местоположение: Хасково
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 8:51 am
:arrow: Някой случайно да си спомня увода на приказката за Вълкът,козината и нрава!
Прикачени файлове
Image0001.JPG
Image0001.JPG (513.23 KiB) Прегледано 3323 пъти

Назад към ОНОК vs. БОГОК

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron