Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - БОГОК – ЛЪЖАТА ПРОДЪЛЖАВА (ТЕ ПРОСТО ДРУГО НЕ УМЕЯТ)

БОГОК – ЛЪЖАТА ПРОДЪЛЖАВА (ТЕ ПРОСТО ДРУГО НЕ УМЕЯТ)

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!
Аватар
Site Admin
Мнения: 785
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 3:08 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 11:41 pm
Лъжа след лъжа, само това си знаят горките. След като WUSV разбра, че до сега са лъгали, представяйки се за нас и недвусмислено им каза, че специализирана изложба за немски овчарки може да организира само ОНОК, “тарикатите” изпращат заявка за обща CACIB изложба (за всички породи кучета) от името на БРФК (видно от приложението). Обаче тук БОГОК я представя пред балъците като «специализирана за германски овчарски кучета». А БРФК-то обяснява, че специализираната изложба е за цялата първа група. Шах и мат с пешката в три хода или както би се изразил Чудомир, тука ли си Пенке, там стой.
За Камен е ясно, той трябва да лъже за да оцелява и няма да се съпикяса сам. Освен това е толкова набарбальокан в далавери, че няма изход. Да му мислят другите, които имат шанс, ама пусти балкански тарикатлък, още се чудят накъде ще се наклонят везните, че да се присламчат към победителите.
SVkamchia.jpg
(670.79 KiB) 1787 пъти

БОГОК - поредна ИЗМАМА....!!!!!.JPG
БОГОК - поредна ИЗМАМА....!!!!!.JPG (69.73 KiB) Прегледано 2997 пъти

BRFKizmamnici.JPG
BRFKizmamnici.JPG (100.44 KiB) Прегледано 2863 пъти

Изводи:
1.Камен отново се опитва да измами всички (1. българите, че изложбата е специализирана за немски овчарки; 2. европейците, че изложбата е пенкилер, т.е. за всякакви породи и 3. сам себе си, че е голям хитрец и номерата вечно ще минават)
2.В Европата (WUSV) вече знаят, че са били лъгани от Камен и следят кой и какво точно организира.
3.Лъжите станаха толкова много, че дори професионалист в материята като Камен започна да се обърква къде какво лъже. (на сайта на БОГОК писал, че изложбата е специализирана за немски овчарки, на сайта на БРФК писал, че съдията Шеерер ще съди на специализирана изложба за цялата първа група, пък в заявката искал от WUSV да разрешат на Шеерер да съди на пенкилер (обща) CACIB изложба.
4.БОГОК НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛA ПРАВОТО ДА ИЗЛЪЧВА ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА НЕМСКИ ОВЧАРСКИ КУЧЕТА.
http://nemskaovcharka.com

http://bsv.bg

Назад към ОНОК vs. БОГОК

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron