Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - ОНОК предупреди БОГОК за изложбата в Камчия на 19.07.08 г

ОНОК предупреди БОГОК за изложбата в Камчия на 19.07.08 г

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!
Аватар
Site Admin
Мнения: 785
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 3:08 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 11:44 am
На 14.07.08г Обединение за Немски Овчарски кучета(ОНОК) предупреди официaлно Българското Обединение за Германски Овчарски Кучета(БОГОК) и всички нейни членове за изложбата в Камчия ,която предстои да се проведе на 19.07.2008 г ,като я обявява за незаконна!!!!Прилагаме писмото изпратено до БОГОК и разрешението за провеждане на Специализирана изложба за немски овчарски кучета от WUSV издадено на името на ОНОК!

На вниманието на Г-н Камен Литов

Уважаеми г-н Литов,
Въпреки предупреждението, което ви изпратихме преди повече от година, вие продължавате да издавате незаконни родословия за немски овчарски кучета. Продължава и дългогодишното използване на немската абревиатура на нашата организация – BSV. Няма съмнение, че вие сте запознат с фактите в достатъчен обем и продължаващото беззаконие е предизвикателство към здравия разум. Миналия месец бяхте уведомени от г-жа Райндерс (WUSV), че само ОНОК (BSV) може да заявява специализирани изложби за немски овчарки и бяхте свидетели на силната изненада от вашето некоректно поведение. За съжаление обаче, нищо не се променя. Въпреки, че разрешението за специализирана изложба за немски овчарки на 19. 07. 2008 г. на Камчия със съдия Хайнц Шеерер е издадено на името на нашата организация ОНОК (BSV), вие за пореден път пренебрегвате законовите норми и обявявате тази специализирана изложба за “ваша”, на БОГОК.
Понеже и най-голямото търпение се изчерпва, ОНОК ще стори необходимото да защити интересите на своите членове и смята да потърси съдействието на компетентните органи срещу незаконното поведение на вашата организация и тези ваши членове и развъдници, които продължават да пренебрегват закона и съучастват в нарушаването му.

С уважение
В. Динчев – председател на ОНОК (BSV)

П. П. – Приложено изпращам разрешението на WUSV за провеждане на специализирана изложба за немски овчарки на 19. 07. 2008 г. – Камчия, със съдия Scheerer Heinz на името на ОНОК (BSV).
Release_SVweb.jpg
Release_SVweb.jpg (37.95 KiB) Прегледано 3120 пъти
http://nemskaovcharka.com

http://bsv.bg

Назад към ОНОК vs. БОГОК

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron