Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - Регламентиращи документи

Регламентиращи документи

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!
Аватар
Мнения: 496
Регистриран на: Чет Мар 05, 2009 11:38 pm
Местоположение: Казанлък
МнениеПубликувано на: Вто Мар 30, 2010 2:08 pm
Добро четиво било то и на руски http://www.gsd-online.ru/raznoe/fci_wus ... ogovor.htm
Цитат
Аватар
Site Admin
Мнения: 785
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 3:08 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Вто Мар 30, 2010 10:16 pm
За съжаление живеем в страната на наистина неограничените възможности и абсурдите, където на почит са наглите лъжци , измамници, тарикати и други подобни .Хора без свян и достойнство , незачитащи нито закони ,нито Организаци много над тяхното ниво , нито пък имат морални устои . Готови да измамят колкото се може повече хора и да ги държат в целенасочена заблуда.

Примери в този раздел , колкото искаш...
http://nemskaovcharka.com

http://bsv.bg
Цитат

Мнения: 120
Регистриран на: Нед Фев 15, 2009 7:02 pm
МнениеПубликувано на: Сря Мар 31, 2010 12:49 pm
На събранието на ОНОК се разпространи целият легализиран превод на това споразумение на български език. Със сигурност в Евгени има копие а в д-р Велев е оригинала.Ако представлява интерес за хората може би не е проблем да се публикува.
Цитат
Аватар
Мнения: 1594
Регистриран на: Вто Дек 01, 2009 5:50 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Сря Мар 31, 2010 3:25 pm
Аз го четох. Според това споразумение обаче, ние пък трябва да признаем БОГОК - шките родословия тъй като те са членове на FCI. А те пък нашите, тъй като сме членове на WUSV.
http://www.working-dog.eu/dogs-details/ ... 20Me%20CS/
http://www.max-eng.com/frameset_bg.htm
"Старанието в работата е единственият критерий за красота" - Max von Stephanitz
Цитат
Аватар
Мнения: 496
Регистриран на: Чет Мар 05, 2009 11:38 pm
Местоположение: Казанлък
МнениеПубликувано на: Сря Мар 31, 2010 3:53 pm
Признаваме за всички породи без НОК тъй като БОГОК не са член на WUSV.Да не говорим колко са лигитимни въобще.И дали е трябвало да се саздава след като е имало вече такава за НОК.А това не е ли в разрез с правилата на FCI.
Цитат

Мнения: 1008
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 8:57 am
Местоположение: Хасково
МнениеПубликувано на: Сря Мар 31, 2010 4:36 pm
За съжаление наистина живеем в странна държава.Но държавата я правят хората, кинологията - също...за съжаление!
Разбираемо е, че не е виновен този който е изял баницата а този който му е позволил това...какво е виновен другаря Литов, че никой през годините не му потърси съдебна отговорност за поразиите и своеволията!? Какво е виновен, че чрез мълчаливото съгласие на нашата организация толкова години си кани SV съдии .. ами минавали са му номерата, и всички ние носим вина за това..че с действията или бездействията си сме му позволявали да хитрее.
Няма нужда до обяснявам, че делото срещу БОГОК и БРФК което всички очакваме с нетърпение би трябвало да сложи край на тез му своеволия.
Жалко, че се стигна до подобен развой на събитията, но едноличието и наглостта му надминаха всякакви граници и е редно, а и справедливо да си получи заслуженото.
По-жалкото в случая е, че другаря успя да наложи едноличен и порочен стил, както на управление, така и на комуникация, плодовете на който дълги години ще берем....кофти, но факт!
Цитат

Мнения: 9
Регистриран на: Нед Сеп 14, 2008 8:46 pm
МнениеПубликувано на: Вто Апр 06, 2010 11:50 pm
Здравейте-тъй,като организацията БОГОК нямат място(форум)за споделяне на мнение,пиша на сайта на ОНОК и приканвам желаещите развъдници и членове,които членуват в БОГОК и желаят да си прехвърлят членството към ОНОК, да действат,като придобиват(равноправен член на WUSV.) И ще имат удоволствието с доста добрите си и качествени кучета да участват в истински битки с по 30-40 кучета в ринг,които ще бъдат оценявани от компетентни съдии,но не толтова садиите,а ще стават голями изложби.И VA то ще е по истинско. Помислете любители на БОГОК
Цитат
Аватар
Site Admin
Мнения: 785
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 3:08 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 12:02 am
viktor написа:Здравейте-тъй,като организацията БОГОК нямат място(форум)за споделяне на мнение,пиша на сайта на ОНОК и приканвам желаещите развъдници и членове,които членуват в БОГОК и желаят да си прехвърлят членството към ОНОК, да действат,като придобиват(равноправен член на WUSV.) И ще имат удоволствието с доста добрите си и качествени кучета да участват в истински битки с по 30-40 кучета в ринг,които ще бъдат оценявани от компетентни съдии,но не толтова садиите,а ще стават голями изложби.И VA то ще е по истинско. Помислете любители на БОГОК




Проблемът е ,че тези хора не ги интересува истинското VA , тях ги интересува единствено "VA"-то на техния вожд и тяхната обща далаверка на дребно. Ако някой от тях иска т.нар. обединение , то те го разбират по следният начин - ОНОК да изчезне и всички да отидат в БОГОК и да започнат да спонсорират ЕТ-то на описаният по-горе човечец за измислените изпити , кьорунги и т.н.

С няколко думи , умишлено забъркан бълбоч , който да е в полза само на един човек , който си играе с хората , като с марионетки ....
http://nemskaovcharka.com

http://bsv.bg
Цитат

Мнения: 516
Регистриран на: Пет Юли 04, 2008 7:13 pm
МнениеПубликувано на: Съб Ное 27, 2010 11:25 pm
Чета аз, и твоят пост Евгени от заключената тема "Хронология на наглоста , лъжата и безочието " ме навежда на същите въпроси но в друго ниво - то е ОНОК. Задавам си същите въпроси , дори ги споделям а отговори НЯМА.
Хронологията е излишна защото всички знаем проблемите , но не всички сме готови да споделяме и говорим за тях.
А наглоста е навсякъде . :10x:
Цитат

Мнения: 1008
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 8:57 am
Местоположение: Хасково
МнениеПубликувано на: Нед Ное 28, 2010 12:04 am
Митко, знаем за какво иде реч, но за съжаление ръководният потенциал с който разполагаме се оказа кекав.Не съм вярвал че аз лично ще бъда изигран по толкова елементарен начин от човек, на който имах безгранична вяра, и зад който съм стоял плътно през последните 15 години, въпреки предупрежденията на наши общи познати за странностите на властолюбивият му и хлъзгав характер.
Но какво да се прави, такъв е живота, а и казват, че човек се учел докъто е жив.
За мен лично бе извършено ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и ПРЕДАТЕЛСТВО спрямо всички членове на организацията ни. Престъпление за което някой ни дължи обяснение, но не го прави защото както обикновенно най вероятно приема и това за личен проблем на всеки един от нас.
Жалко е...гадно и отвратително, но това е реалността за съжаление.
Изключихме един двама мушмурока като ги набедихме за предатели, а не забелязахме истинските такива.Може би защото бяха доста на високо.Може би защото бяхме наивни и глупави за да им гласуваме доверието си..знам ли вече!
Цитат

Назад към ОНОК vs. БОГОК

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron