Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - Хронология на наглостта лъжата и безочието

Хронология на наглостта лъжата и безочието

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!

Мнения: 1008
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 8:57 am
Местоположение: Хасково
МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 8:40 am
Не се сдържам,нямам нито думи,нито обяснение.КАК Е ВЪЗМОЖНО!? Такъв наглец и безогледен лъжец като г-н.Литов да представлява България в средите на международния киноложки свят.ДО КОГА? Може би до тогава,до когато все още ще има хора които съзнателно да искат да бъдат лъгани и манипулирани.Може би до тогава докъто му позволяваме да прави това.

Добре дошли в страната на абсурдите,в страната на БРФК,БОГОК и безмерната наглост на един самозабравил се феодал.

"Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места" Питагор

НАГЛОСТ
НАГЛОСТ ПОРЕДНА
НАГЛОСТ ПОРЕДНА
НАГЛОСТ ПОРЕДНА
НАГЛОСТ ПОСЛЕДНА...за сега

Г-н.Литов.Докога!?Срамно и унизително не само за вас,Ние си ви знаем.Срамно и унизително е за България,за честните хора и кучелюбци.За цялата ни т.нар. кинология която вие съвсем съзнателно превърнахте в КИНТОЛОГИЯ.Срам,срам и позор! г-н. Литов :-8

Назад към ОНОК vs. БОГОК

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron