Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - Истина или не ,кадрите са си наистина кофти ...

Истина или не ,кадрите са си наистина кофти ...

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!
Аватар
Мнения: 20
Регистриран на: Пет Апр 22, 2011 11:39 pm
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 9:46 pm
Просълзих се :ssad: Това и изключително грозен клип и не знам защо няма закони за хора като този скапан изверг, участващ в клипа!!! Такива хора трябва да бъдат затворени, а не да продължават да "развиват" бизнеса си!!!! Направо съм бясна заради такива идиоти! :diablo:
Изображение
Цитат
Аватар
Мнения: 6
Регистриран на: Вто Сеп 20, 2011 7:48 pm
МнениеПубликувано на: Сря Окт 12, 2011 1:22 pm
дано му затворят развъдника на този и да не види бял ден в живота си. сигурно може и да кара животните да участват в боеве а после като ги продава да казва ,че раните им са от нещо друго .СМЪРТ ИЛИ ЗАТВОРР ЗА ИВЕРГИ КАТО ТОЗИ В КЛИПА. :tc: :tc: :diablo: :diablo: :arrow: :arrow: :muscie: :muscie: :-/ :-/
Цитат
Предишна

Назад към ОНОК vs. БОГОК

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron