Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - На вниманието на развъждачите на немски овчарски кучета ...

На вниманието на развъждачите на немски овчарски кучета ...

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!
Аватар
Site Admin
Мнения: 785
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 3:08 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2009 10:57 pm
На вниманието на развъждачите на немски овчарски кучета по стандарта на FCI № 166

Разрешението за участието на съдията Dieter Oeser на изложба в Димитровград на 28. 03. 2009 г. е издадено на ОНОК, видно от приложения файл. ОНОК обаче не е организирал такава изложба.
Очевидно, въпреки предупрежденията на WUSV и ОНОК, г-н Литов с помощта на г-н Апостолов за пореден път демонстрират пълно пренебрежение към законите на България и правилниците на WUSV. Всички участници с немски овчарски кучета, незаконно администрирани от БОГОК ще бъдат считани за враждебни на WUSV и ОНОК и няма да получат лиценз за развъждане и търговия с кучета от тази порода от ОНОК.

зооинж. В. Динчев – председател на ОНОК

П. П. - Независимо какъв е произхода на кучето, на територията на Р.България развъждане е допустимо само от лица с лиценз от ОНОК. Внасянето и изнасянето на кучета от тази порода също е възможно само от оторизирани от ОНОК лица


Richterfreigabe.jpg
(156.87 KiB) 1400 пъти


Udostoverenie.jpg
(226.48 KiB) 1393 пъти
http://nemskaovcharka.com

http://bsv.bg

Назад към ОНОК vs. БОГОК

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron