Tyxo.bg counter Форум за любителите на немското овчарско куче • Виж темата - ВАРИ ГО, ПЕЧИ ГО – ПАК НА ЦЪРВУЛ СИ МИРИШЕ...

ВАРИ ГО, ПЕЧИ ГО – ПАК НА ЦЪРВУЛ СИ МИРИШЕ...

Предсмъртната Aгония на една Киноложка измама

Правила на форума

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате , да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

!!!!!!!!!!ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!!

Всички регистрации минават през одобрение от Администратор!

Всички опити за регистрация и писане от прокси водят до БАН(изгонване от форума) Без Предупреждение!
Аватар
Site Admin
Мнения: 785
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 3:08 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Чет Фев 12, 2009 12:52 am
Никога не ни се е искало , да се стига до такива срамни моменти , но по-долу описаното няма как да се опише иначе . Дами и Господа моля , четете:

Писмо на К. Литов до Клеменс Лукс – Генерален секретар на WUSV.

"Dear Mr. Clemens Lux,

I think it is necessary to give you some explanations, concerning the
situation in Bulgaria, because in your letter dated December 2-nd,
2008 you oblige us.
BSV is the abbreviature for both organizations in Bulgaria. May be
this is why you are a little confounded in the time-sequence.
BOGOK /BSV/ is established on September 14, 1991 – this fact has been
proved to you few times and if you have records on our problem you can
check, if not we are able to send them again.
ONOK /BSV/ is organization established alternative to BOGOK /BSV/ on
the next year by Mr. Nikolai Atanasov, as a mark of his
dissatisfaction, because he do not stand at the head of BOGOK /BSV/.
Later on Mr. Venelin Dinchev appeared and with underhand dealings and
intrigues manage to become at the head of ONOK.
So…BOGOK /BSV/ is the first organization in Bulgaria which started to
work with German shepherds. The fact that in 1995 WUSV prefers ONOK
instead of BOGOK is the “special merit” of Mrs. Heinzel, and probably
yourself and your busy correspondence with Mr. Nikolay Atanasov.
In case you are really anxious for the purity of the breed and
correct breeding you can require information how both clubs BOGOK and
ONOK have been working all these years. You can also require
verification about their organization identity in front of Bulgarian
authorities. And then you are going to understand for sure which
organization really exist at the moment juridical in Bulgarian cynology.

Sincerely yours:
Kamen Litov,
President of BOGOK
President of BRFC

Превод:

Уважаеми г-н Клеменс Лукс,

Смятам за нужно да дам обяснение за ситуацията в България, тъй като вие ни задължавете с писмото си от 2-ри декември 2008. BSV е абревиатурата на две организации в България. Може би поради това сте объркани за последователността във времето. БОГОК /BSV/ е основана на 14 Септември 1991 – този факт е бил доказван няколко пъти и ако пазите информация по нашия проблем можете да проверите, ако не, можем пак да ви изпратим. ОНОК /BSV/ е организация създадена като алтернативна на БОГОК /BSV/ като изражение на недоволството на г-н Николай Атанасов поради факта, че той не оглавява БОГОК /BSV/. По-късно г-н Венелин Динчев чрез подмолни средства и интриги успява да оглави ОНОК.
Така че... БОГОК /BSV/ е първата организация в България, която започва с немски овчарски кучета. Факта, че през 1995 WUSV предпочита ОНОК пред БОГОК e “специалната заслуга” на г-жа Хайнцел, вероятно на самия вас и интензивната ви кореспонденция с г-н Николай Атанасов.
В случай, че наистина искате чистота на породата и правилно развъждане, вие можете да изискате информация как и двата клуба ОНОК и БОГОК са работили през всички тези години. Също така можете да изискате потвърждение за идентичността на тяхната организация пред българските власти. И тогава вие със сигурност ще можете да определите коя от организациите съществува юридически в българската кинология.

Искрено ваш,
Камен Литов
Президент на БОГОК
Президент на БРФК

Отговор на Клеменс Лукс:

Sehr geehrter Herr Litov,
in Erwiderung Ihres unten stehenden Emails verweisen wir auf unsere e-mail vom 02.12.2008. Hierin ist der historische Ablauf exakt geschildert.
Es geht nicht darum, welcher Verein in Ihrem Land das ältere Gründungsdatum aufweist, sondern es geht einzig und allein darum, welcher Verein zuerst in die WUSV aufgenommen wurde. Dies ist nun mal der BSV (ONOK) von Herrn Atanassov gegründet, jetziger Präsident Herr Dintschev anlässlich der WUSV-Vollversammlung in Bremen 1994..

Völlig unberührt davon sind die Schwierigkeiten, die die Vereine untereinander in Ihrem Land haben. Diese müssen dort geklärt werden.
Ein abschließendes Wort zu einer Ungeheuerlichkeit in Ihrem Schreiben, zu welcher Sie sich haben hinreißen lassen. Meiner Sekretärin und Handlungsbevollmächtigten zu unterstellen, dass Sie ein spezielles Verhältnis, was auch immer man darunter verstehen mag, mit dem damaligen Wortführer Ihres aufgenommenen Vereines unterhalten habe, ist jenseits jeglicher Realität, jenseits jeglichen guten Geschmacks und absolut unerträglich.

Wir dürfen Sie auffordern, von solchen Äußerungen abzusehen, da wir sonst die Korrespondenz mit Ihnen einstellen müssen.

Des Weiteren fordern wir Sie noch einmal auf, das WUSV-Logo auf Ihrer Homepage und auch sonst nicht zu verwenden!
Hochachtungsvoll
Clemens Lux
Generalsekretär der WUSV

Превод:

Многоуважаеми господин Литов,

В отговор на и-мейла Ви по-долу, Ви упътваме към нашия и-мейл от 02.12.2008. Там е описано точно историческото протичане на нещата.
Не става дума за това, кой съюз в коя страна е основан на по-раншна дата, а само и единствено за това, кой съюз е бил приет най- напред във WUSV. Това е BSV (ONOK), при основаването си с господин Атанасов и със сегашен президент – господин Динчев, приет на Общото събрание на WUSV в Бремен през 1994 година.
Трудностите, които имат съюзите във Вашата страна един с друг изобщо не се касаят от това. Те трябва да бъдат изяснени там.
Една заключителна дума към една скандалност във Вашето писмо, по която Вие сте си позволили да се увлечете. Да приписвате на секретарката ми и пълномощничката ми , че била имала специално отношение, независимо какво се разбира под това, към тогавашният представител на започващото дейност Обединение, е отвъд всякаква реалност, отвъд всякакъв добър вкус и абсолютно непоносимо.
Позволяваме си да Ви приканим, да се откажете от такиви изказвания, тъй като в противен случай ще трябва да прекратим кореспонденцията с Вас.
Освен това Ви приканваме още веднъж, да не използвате логото на WUSV нито на Вашата страница в интернет, нито другаде!

:read: С уважение
Клеменс Лукс – Генерален секретар на WUSV

Какво можем да кажем повече:

Вече веднъж показахме нагледно несъответствията в датите на учредяването на БОГОК. Остава да видим до кога г-н Литов ще си позволява да дискредитира България в международен план. Ако подобни лъжи и измами все още минават в България,то в Европа едва ли това е възможно и разбира се недопустимо!
http://nemskaovcharka.com

http://bsv.bg

Мнения: 1008
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 8:57 am
Местоположение: Хасково
МнениеПубликувано на: Чет Фев 12, 2009 1:13 am
Не бих казал,че това е някаква новост.Може би само г-н.Литов не е на ясно с нещата,след като собственият му сегашен PR,г-ца Кирхнер(MIK) е осветила нещата много отдавна :arrow: ЕТО ТУК

Мнения: 30
Регистриран на: Пон Мар 31, 2008 9:16 pm
МнениеПубликувано на: Чет Фев 12, 2009 1:58 pm
Явно трябва да си много неграмотен , за да не разбиреш думите на WUSV, колкото пъти и да ти ги повторят. Добре, клевети ОНОK това е разбираемо впредвид обстоятелствата и как смее да говори за подмолни средства при положение че цялото му писмо е клевета.
P.S
Колко трябва да си тъп , че да клеветиш самата WUSV.(нали знаете който пикае срещу вятъра, най често той се опикава).
Народа сам го е казал "СВЕТА ЩЕ СВЪРШИ, НО ГЛУПАЦИТЕ НЕ "
Аватар
Site Admin
Мнения: 785
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 3:08 pm
Местоположение: София
МнениеПубликувано на: Чет Фев 12, 2009 8:20 pm
stasko написа:Явно трябва да си много неграмотен , за да не разбиреш думите на WUSV, колкото пъти и да ти ги повторят. Добре, клевети ОНОK това е разбираемо впредвид обстоятелствата и как смее да говори за подмолни средства при положение че цялото му писмо е клевета.
P.S
Колко трябва да си тъп , че да клеветиш самата WUSV.(нали знаете който пикае срещу вятъра, най често той се опикава).
Народа сам го е казал "СВЕТА ЩЕ СВЪРШИ, НО ГЛУПАЦИТЕ НЕ "


Stasko не е проблема в това дали някой е грамотен или не , проблема е , че този проблем стои от години нерешен и много от занимаващите се с развъждане в БГ го знаят , но не искат да го разберат ! Дали от страх да не спре търговийката , или просто защото са страхливи Мишоци и не смеят да понесат отговорност , само те си знаят. И именно заради това този господин прави каквото си поиска толкова години наред не само с породата НОК , но и с всички останали, които са под крилото на БРФК.
Но не това е най-страшното , най страшното е, че много от хората не само няма да се замислят за вредите , но и ще цъкат само с език и ще се кефят как този "велик" г-н Литов толкова години замазва очите на хората в БГ, та чак се опитва да преметне и господата от WUSV.

Е да , ама не! Всичко на този свят си има начало и край и рано или късно нещата ще си влезнат в пътя , и всеки виновен ще си понесе отговорноста!
http://nemskaovcharka.com

http://bsv.bg

Назад към ОНОК vs. БОГОК

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron